En oas i centrala Kungsbacka, utsökt läge och gångavstånd till allt

Du välkomnas av böljande grönska och vackra blommor som växlar över årstiderna med
sprakande färgprakt och ljuvliga dofter. Den fantastiskt vackra trädgården är en oas mitt i centrala Kungsbacka där ni kan njuta av lugn och harmoni. I den insynsskyddade innergården i sydväst möts man av vackra yviga prydnadsgräs och färgstarka liljor och tankarna förs till lata semesterdagar. Det finns även persikoträd, äpple, plommon, hallon, krusbär, vinbär, björnbär och massor av smultron. Dessutom en köksträdgård med upphöjda odlingsbäddar och ett förråd för trädgårdsredskap. Bo med bästa tänkbara utgångspunkt: mitt i stan med närhet till allt och samtidigt på återvändsgata med ett lugnt fritt läge i populära Västra Villastaden. Nytt kök och allt övrigt i gott skick. Del av huset används som ungdomslägenhet med egen ingång. En ljus och väl underhållen 60-talsvilla med en fantastisk insynsskyddad trädgård med många rum och bästa solläge! Välkommen till Skansenvägen 12.