Bostadsrätt – Östra Storgatan 27 D i Kungsbacka

Denna förening har inga ålderskrav, ej 55+. Ny lägenhet med kort gångavstånd till centrum och pendel! Välkommen till en ljus härlig lägenhet med trevlig planlösning, dubbla balkonger och stora fönster som bjuder in ljus och skapar rymd. Lägenheten är i nyskick, 2014, med modern arkitektur, trivsam gård och lekplats. Bekväm och praktisk med 3-4 rok. Rymlig hall med klinkers och flera garderober. Trevlig öppen planlösning mellan modernt kök och vardagsrum med en balkong där eftermiddags- och kvällssolen avnjutes. Den andra balkongen har utgång från det större sovrummet med sol från morgon till lunch. Ett helkaklat badrum med badkar, dusch och tvättmaskin samt kondenstumlare. Gästtoalett och en praktisk stor klädkammare. Bredband. Carport. Bekvämt boende med fint läge i ett lugnt fint barnvänligt område med endast 350 m promenadväg till pendel och några minuters gångavstånd till centrum, skolor, golfbana, sjukhus, strövområden mm. För barnfamiljen finns en trevlig lekplats och det finns en boulebana.