Letar du boende på spanska solkusten?

Nu har jag glädjen att kunna erbjuda dig hus och lägenheter öster om vackra storstaden Malaga.  Efter några år i området kan jag personligen guida dig för att du enklare och bekvämare ska hitta drömboendet.
Den spanska solkusten är lång och för att hitta guldkornen kan det ta tid. Ett perfekt utgångsställe är att flyga till Malaga – knappt fyra timmar från Göteborg/Sverige.

Jag arbetar med väl utvalda samarbetspartners och genom att anlita en svensk mäklare har du samma trygga villkor som gäller för köp i Sverige.

Sol, bad, golf och skidåkning, endast fyra timmar från Sverige!

Utgångspunkten är öster om Malaga, med den vackra kuststräckan upp till Nerja – ett område som bjuder på vacker natur, pittoreska bergsbyar, matupplevelser och så klart fantastiska stränder.

Du har mindre än två timmar till bra skidåkning i Sierra Nevada, Europas sydligaste skidort med 117 pister. I den här delen av Spanien finns något för alla och dessutom Europas bästa klimat!

Ett hus eller lägenhet här gör dig inte beroende av flyg utan kan nås även med tåg och bil.

Att njuta av de svenska årstiderna när man vill och ha ett boende i Spanien är en dröm som kan bli verklighet!

 

Kontakta mig gärna!
Mobil. 0708-550 220
regina@husaffaren.com

Aktuella objekt till salu

Se fler

Genom att anlita en svensk mäklare har du samma trygga villkor som gäller för köp i Sverige.

+46(0)708-550 220     regina@husaffaren.com

Bildgalleri

Fakta om Malaga

Malaga är en hamnstad på Costa del Sol – en kustträcka med över 320 soldagar om året. Malaga har cirka 600 000 invånare och är Spaniens femte största stad.

I Malaga finns ett flertal museum, katedraler och andra historiska byggnader. En av Spaniens attraktivaste sevärdheter är Picassos museum som invigdes år 2003.
I närheten ligger bergskedjan Sierra Nevada med bra skidåkning.

Karta

“Jag jobbar främst med den vackra kuststräckan upp till Nerja – ett område som bjuder på både vacker natur, gastronomi i världsklass, pittoreska bergsbyar och så klart fantastiska stränder.”

Regina Wrisnig, Fastighetsmäklare
+46(0)708-550 220    regina@husaffaren.com